Statie-pic

 Despre Statia de Betoane

          Societatea noastra detine o statie de betoane complet functionala in apropiere de localitatea Suplacu de Barcau, judetul Bihor, atingand astfel inca un obiectiv din planul de dezvoltare. Pentru viitor ne-am propus cateva investitii in acest domeniu pentru a ne diversifica gama de produse si pentru a oferii servicii incontestabile.

           Betonul este un material de constructie compozit, obtinut in urma intaririi unui amestec omogen de agregate (nisip si pietris de diverse granulatii), ciment si apa. Cea mai importanta clasificare a betoanelor se face dupa rezistenta la compresiune a materialului intarit. Alte clasificari se fac dupa gradul de lucrabilitate si granulatia maxima a agregatului.

          Betonul gata preparat este livrat proaspat direct la locul unde se realizeaza constructia. Betonul este un material cu foarte multe utilizari in industria constructiilor. Este un material care are costuri scazute per tona de incarcare statica, este usor de utilizat si necesita cheltuieli mici de intretinere. Din punct de vedere ecologic, producerea si transportul betonului necesita o energie totala mai mica decat multe alte materiale de constructii (cum ar fi, de exemplu, otelul).

          Societatea noastra livreaza din stoc prefabricate in industria petroliera (dale din beton armat, suporti sustinere conducte, cuve, elemente tip "H" etc.) si la comanda orice fel de prefabricate.

           Echipamentele eficiente, precum si profesionalismul personalului nostru, ne fac sa avem cea mai atragatoare oferta de pe piata.


octavia


2007 - 2017 © Ceconi.ro | Webdesign by StudioVision.ro