Tamplarie-pic

  Despre Tamplaria PVC

termopan pvc

  Cheltuielile pentru incalzirea locuintei scad considerabil  prin montarea ferestrelor   potrivite si aceasta datorita proprietatilor excelente de izolatie termica ale materialului profilului, ale sistemului de garnituri precum si ale geamului termoizolator.
Conductivitatea termica redusa a PVC-ului si numeroasele alveole in configuratia profilului confera tamplariei o izolatie termica superioara care evita fenomenul de condens pe suprafata.
Capacitatea de termoizolare a PVC-ului este marita prin adancimea mare a constructiei profilului, de pana la 74 mm, de modul de constructie al profilului bazat pe mai multe camere interioare, de folosirea unui sistem dublu de etansare si a unui geam izolator corespunzator.
           Protectia fonica reprezinta un aspect important din punct de vedere al sanatatii.
Nu se poate trece usor cu vederea ca in ultimii ani nivelul zgomotului a crescut mult datorita in principal intensificarii traficului rutier si al celui aerian.
           Cu un indice de atenuare fonica de pana la 45 dB, ferestrele din PVC ofera protectie eficienta la zgomotul prea mare, avand in vedere ca pentru o incapere de locuit se considera ca nederanjanta o valoare maxima a zgomotului de 65 dB.
           Prin solutia constructiva adoptata si prin tipul de geam utilizat (termoizolator sau cu alcatuiri speciale, ce poate ajunge la grosimi de pana la 48 mm), ferestrele Send92 imbunatatesc protectia fonica si maresc calitatea vietii.


Caracteristici ale produselor de tamplarie PVC
Substanta din care sunt fabricate elementele de tamplarie PVC, respectiv PVC-ul, prezinta o serie de caracteristici care il recomanda drept material extrem de durabil. Acesta este motivul pentru care produsele de tamplarie PVC ofera importante beneficii economice si ecologice:

- Rezistenta la factorii de mediu
Produsele de tamplarie PVC au mare rezistenta la actiunea diverselor substante chimice, precum acizii, bazele, etc. Drept urmare, ferestrele cu tamplarie PVC au si o rezistenta deosebita la actiunea diversilor factori de mediu.
Mai mult decat atat, o serie de teste la care au fost supuse elementele de tamplarie PVC au demonstrat o rezistenta deosebita la uzura fizica. Aceasta rezistenta face ca fderestrele cu tamplarie PVC sa-si pastreze pt o lunga perioada de timp caracteristicile de culoare, precum si proprietatile fizice.

- Intretinere usoara
Ferestrele de tamplarie PVC sunt extrem de usor de curatat datorita suprafetelor netede si lipsite de porozitati.

- Izolare termica si fonica
Produsele de tamplarie PVC confera un nivel ridicat de izolare termica si fonica, datorita substantelor constituiente.

- Confort pt spatiul de locuit
Pentru a asigura confort spatiului de locuit orice produs de tamplarie trebuie sa prezinte un coeficient de permeabilitate cat mai mic. Permeabilitate este proprietatea unei ferestre inchise de a permite aerului sa treaca. Ferestrele cu tamplarie PVC au fost supuse la trei teste diferite. In urma testelor efectuate a fost constatat un nivel sacazut al permeabilitatii prezentat de elementele de tamplarie PVC.

* sursa pvc-termopan.ro

2007 - 2017 © Ceconi.ro | Webdesign by StudioVision.ro